Pages

April 01, 2012

bismillah

awak, saya tak despreate. saya sombong bersebab. saya taknak kawan kawan awak or awak sendiri ingat saya gedik and terhegeh hegeh dekat awak. saya memang bukan macam tu. saya tau siapa saya dan saya tak suka bila kawan awak cakap macam tuu pasal awak. saya tak tau benda tu betul ke tak sebab kalau boleh saya memang tak nak percaya. saya susah nak percaya awak. apatah lagi kawan awak tu. 
awak, kalau awak ada something nak cakap dengan saya, cakap je. jangan hantar kawan bagai. ya dia kawan awak dan kawan saya jugak tapi kalau boleh tak payah laa nak suruh dia bohong lagi dengan saya. saya dah penat. saya bukan patung awak boleh main main dan lepas bosan, buang macam tu je. saya bukan macam tuu okay. saya pon perasaan tau. macam awak jugak. saya tak suka awak permainkan perasaan saya macam ni. saya tau awak MAYBE ada orang lain sebab tu saya buat macam ni.
awak, to be honest, saya tak suka kawan kawan saya sebut nama awak depan saya. sakit hati sangat. diorang buat macam awak milik saya padahal, NOTHING. takde apa pon kann. awak tak penah amik tau pasal saya. saya pon sedaya upaya tak nak amik tau pasal awak.
awak, saya remove awak dua kali. saya nangis sebab awak dua kali. tapi ada awak kesahh? tak kann. saya tau. awak cakap kita boleh jadi kawan. saya okay. tapi awak buat saya macam bukan kawan awak. birthday saya harituu awak tak wish. kalau awak kawan saya, dah tentu awak wish kan. so sekarang, awak bukan kawan saya la? okay 
awak, saya dah penat dengan semua ni. penat sangat. kalau boleh, saya taknak ada perasaan langsung! kalau boleh saya nak Allah tarik balik perasaan saya dekat awak! kalau boleh, saya nak tarik apa yang saya cakap dekat awak tahun lepas. kalau boleh.....................

No comments:

Post a Comment